Cykelåtervinning

Återvinning av övergivna cyklar.

Har ni problem med cykelrum där det börjar bli ont om plats? 

Att rensa ett cykelrum är ett projekt som tar tid och som omfattas av många regler och lagar. Vill ni ha hjälp med detta så hjälper vi gärna till. Vill vi bidra till en bättre miljö genom att ta hand om dessa cyklar som annars ligger och skrotar och ge dem nytt liv. 


Vi erbjuder följande tjänster:

Fullständig hantering av övergivna cyklar.

Vi hjälper er genom att ta hand om hela processen för att rensa er fastighet från övergivna cyklar helt enligt de regler och lagar som skall följas och enligt rekommendationer från Branschorganisationen för Fastighetsägare. 

Vi informerar de boende i fastigheten. Märker upp alla cyklar. Ca en vecka innan reningen av cyklar kommer vi skicka en påminnelse. Därefter dokumenterar vi vilka cyklar som står kvar utan ägare och anmäler dessa till polisens hittegodsavdelning. Därefter transporterar vi bort alla cyklar, låsta som olåsta, till ett förråd där de förvaras i minst sex månader. Skulle en ägare till en cykel mot förmodan missat informationen om rensningen och därmed vill hämta upp cykeln kan ägaren kontakta oss för upphämtning från vårt förråd innan cyklarna återvinns. 

Upphämtning av redan tillvaratagna cyklar.