Om CykelGaraget

Visionen

Vår vision är att alla människor ska kunna ha möjligheten att sitta på en cykel och känna vinden i håret!  

Genom att hålla cyklar vid liv bidrar vi till hållbarhet, minskad miljöpåverkan, minskad stress och ökad hälsa. Det är Cykelgaragets övertygelse. Vad tror du om det? 

Det vi på CykelGaraget lever och jobbar för präglas av ett genuint engagemang. Genom mobilitet och med smarta transportlösningar kan vi se till att du kan lägga din tid på annat medan vi tar hand om om din cykel.

Ökad hälsa för dig och minskad påverkan för klimatet.   Alla blir vinnare! 

Självklart är vi också fullt ansvarsförsäkrade via Swedbank så att du kan känna dig trygg när du anlitar CykelGaraget. 

Behöver du vår hjälp, har du funderingar kring våra tjänster eller kanske har andra frågor? Tveka inte att kontakta oss så återkommer vi till dig!

Framtidens cykelverkstad

Hej!

Det är jag som är Stefan och sedan februari 2020 driver jag cykelverkstaden Cykelgaraget som ligger i den lilla idylliska staden Trosa. 

Jag har skruvat med cyklar så länge jag kan minnas. Ett starkt minne jag har är från tioårsåldern. Mina grannar hade märkt mitt intresse och frågade ifall jag ville serva deras cyklar. Självklart ville jag det och i min värld ville jag såklart göra dem extra glada. Sagt och gjort satte jag en kväll igång och när de senare fick se sina nyservade cyklar fick dem minst sagt även en liten överaskning. 

Cyklarna fungerade bra, men de hade även fått en liten makeup. Hjul, styren och sadlar mm hade blandats så som jag tyckte passade bättre. Någon vuxencykel fick ett bakhjul från en barncykel osv. Ja, de skrattade bara och jag var så stolt. 

Ungefär så har det fortsatt fast med mina egna cyklar och med tiden blev detta ett allt större intresse tills dess att jag bestämde mig för att starta en liten cykelverkstad vid sidan om mitt jobb inom logistik och transportbranchen.

Med tiden fick jag allt fler förfågningar och uppdragen trillade in i allt raskare takt in till det lilla cykelgaraget och 2019 beslutade jag mig för att satsa på verksamheten på heltid. 

Men jag ville inte släppa logistiken utan funderade på hur man skulle kunna kombinera transporter med en cykelverkstad. Något som skulle spara tid åt folk! 

Detta växte fram till vår unika hämta och lämna tjänst och tillsammans med våra mobila tjänster så fyller vi inte bara ett stort behov utan täcker även en större geografi mot en traditionell verkstad! 

Vi ser helt enkelt till att du kommer ut och cyklar!