Om CykelGaraget

Visionen

Vår vision är att alla människor ska kunna ha möjligheten att sitta på en cykel och känna vinden i håret!  

Genom att hålla cyklar vid liv bidrar vi till hållbarhet, minskad miljöpåverkan, minskad stress och ökad hälsa. Det är Cykelgaragets övertygelse. Vad tror du om det? 

Det vi på CykelGaraget lever och jobbar för präglas av ett genuint engagemang. Genom mobilitet och med smarta transportlösningar kan vi se till att du kan lägga din tid på annat medan vi tar hand om om din cykel.

Ökad hälsa för dig och minskad påverkan för klimatet.   Alla blir vinnare! 

Självklart är vi också fullt ansvarsförsäkrade via Swedbank så att du kan känna dig trygg när du anlitar CykelGaraget. 

Behöver du vår hjälp, har du funderingar kring våra tjänster eller kanske har andra frågor? Tveka inte att kontakta oss så återkommer vi till dig!

Historien

Drömmen fanns där. Samtidigt fanns det ett växande behov av en engagerad cykelverkstad med passion för cyklar.

Allt började sommaren 2014, i ett litet villagarage i Hägersten. Cykelentusiasten Stefan G Larsson spenderar otaliga timmar med att meka och bygga ihop sina cyklar och börjar med tiden även att hjälpa sina grannar. Ryktet om den glade och engagerade cykelfixaren spred sig och uppdragen började trilla in i allt raskare takt. Så var Lilla CykelGaraget ett faktum. 

Idag finns vi strax utanför Trosa centrum, vid hästgården Dikartorp mitt bland skog, hästhagar och underbar cykelnatur. Där har verkstaden fått flytta in i ett större garage, kunnat växa ytterligare, utvecklas och bli modernare. Idag är CykelGaraget en del av företaget VeloCraft AB.